Γιορτή Δημιουργού 2023

Η 1η Γιορτή Δημιουργού βρήκε την μεγάλη και ενθουσιώδη ανταπόκρισή σας, καλλιτεχνών και κοινού, και σας ευχαριστούμε ειλικρινά για την προσέλευση, τη συμμετοχή και τα καλά σας λόγια, που ήταν πάνω από τις προσδοκίες μας, όταν ξεκινήσαμε δειλά να προετοιμάζουμε αυτή την δράση.

Οι χώροι του συλλόγου μας γέμισαν τέχνες και κόσμο, συζητήσεις και καλλιτεχνικά έργα, ξεπεράσαμε τους φόβους της «υπερ-έκθεσης» και πραγματοποιήσαμε μια έκθεση που τελικά μας/σας είπε πολλά και άφησε περισσότερα για τις επόμενες δράσεις μας, με την παρότρυνσή σας, να συνεχίσουμε και να ανοίξουμε ακόμα περισσότερο τις πόρτες και τα «παράθυρα» πολιτιστικών δράσεων.

Συναντηθήκαμε και συναντήθηκαν όσα ο καθένας έκανε στη «μοναξιά της τέχνης του» και συζητήσαμε, ανακαλύπτοντας ότι η πόλη μας «κρύβει» πολλούς καλλιτέχνες όπως και κοινό που ενδιαφέρεται και αναζητά διεξόδους απόδρασης μέσα από τον πολιτισμό. Για επόμενες ανάλογες δράσεις θα υπάρχουν νέα ανοιχτά καλέσματα.

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους χορηγούς που στηρίζουν το έργο του συλλόγου μας.

Δείτε επίσης

Jam Nights

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεγάρων “Ο Θέογνις” ανοίγει την αίθουσα του στη μουσική, νέους και νέες μουσικούς, με τα “Θέογνις Jam

περισσότερα