Βραβεία Χαλόφτη 2023

Η επιτυχία των νέων ανθρώπων της πόλης μας είναι χαρά για όλους μας.
Ο θεσμός των βραβείων Χαλόφτη συνεχίζεται, τιμώντας τη μνήμη του δωρητή του κτηρίου όπου στεγάζεται ο σύλλογος μας, του αείμνηστου Νικολάου Χαλόφτη.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους νέους φοιτητές και τις νέες φοιτήτριες, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και έτσι μας δόθηκε η αφορμή να πραγματοποιήσουμε μια συζήτηση για τις ευκαιρίες στο Πανεπιστήμιο και τη φοιτητική ζωή, με ομιλητές τον Ομότιμο Καθηγητή του Πανεπιστημίου Πειραιώς κ. Evangelos Sambracos και το μέλος Διδακτικού Επιστημονικού Προσωπικού Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Ελπινίκη Οικονομόπουλου.

Με τον έπαινο Χαλόφτη, οι νέοι φοιτητές παρέλαβαν και κάρτες για εκπτώσεις σε χρήσιμες αγορές από τα καταστήματα της πόλης μας,
που ευχαριστούμε θερμά madelectrics.gr – Άγγελος Μακρυγιάννης (Angelos Makrygiannis), PEC Software & Hardware (που πρόσφερε και ένα λάπτοπ δώρο με κλήρωση) και Johnnys Sotirioy βιβλιοπωλείο.

Δείτε επίσης

Jam Nights

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεγάρων “Ο Θέογνις” ανοίγει την αίθουσα του στη μουσική, νέους και νέες μουσικούς, με τα “Θέογνις Jam

περισσότερα